Επίτιμος Διδάκτορας ο Προκόπης Παυλόπουλος

0

Σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών θα αναγορευτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην υΑίθουσα Τελετών «Οδσσέας Ελύτης», στο κτίριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου. Η αναγόρευση θα γίνει μετά από πρόταση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών.

Η Τελετή θα ξεκινήσει με την προσφώνηση της Πρυτάνεως, Καθηγήτριας Βενετσάνας Κυριαζοπούλου και θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί του Κοσμήτορος της Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Καθηγητή Δ. Σκούρα, και της Προέδρου του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Θ. Μονιούδη-Γαβαλά.

Το έργο και την προσωπικότητα του Τιμωμένου θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Δρ. Νομικής, Μιχαήλ Παρούσης. Θ

α ακολουθήσει η ανάγνωση του Ψηφίσματος και του κειμένου της Αναγόρευσης του Κυρίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και η ανάγνωση του Διδακτορικού Διπλώματος από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η περιένδυση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Πρύτανι και η επίδοση του μεταλλίου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η Τελετή αναγόρευσης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Τιμωμένου.

Leave A Reply