Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα τοπικών φορέων

0

Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα με ευχές για το νέο έτος απέστειλαν τοπικοί φορείς.

katsifarasΑπόστολος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

«Έφθασε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες που μας στεναχώρησε και μας απογοήτευσε σε αρκετές στιγμές…

Όμως, κάθε τέλος σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή, κρύβει υποσχέσεις για κάτι καλύτερο που θα έλθει σε εμάς, στις οικογένειές μας, στην Περιφέρειά μας.

Ο νέος χρόνος που έρχεται σε λίγες ώρες, ας «γεννήσει» για όλους μας μια ελπίδα, μια προσδοκία και ένα όνειρο. Το όνειρο της ευημερίας, της αγάπης, της ασφάλειας, της υγείας και της ευτυχίας.

Οι σκέψεις μας ας είναι όλες τις ημέρες, όχι μόνο τις γιορτινές, στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και προσπαθούν να επιβιώσουν. Ας σταθούμε δίπλα τους.

Η ανιδιοτελής προσφορά της αγάπης και της συμπαράστασης σε όσους έχουν ανάγκη, είναι απαραίτητη.

Μαζί, ενωμένοι, μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, να δώσουμε πνοή στα όνειρά μας.

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι το 2016 να φέρει αγάπη και υγεία σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ας είναι το 2016 μία νέα αρχή για όλους μας!».

 

peletidhsΚώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων

«Εύχομαι από καρδιάς υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, σε όλους τους δημότες της πόλης μας.

Το 2016 να είναι χρονιά που ο λαός θα κάνει αποφασιστικό βήμα αγωνιστικής παρέμβασης, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες, ακούμε ευχές για επί γης ειρήνη, για φιλανθρωπία και τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες, ελάχιστα για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τους πολέμους και καθόλου για τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες, τα δικαιώματα, την αλληλεγγύη.

Οι μάχες είναι μπροστά. Τα αντιλαϊκά μέτρα συνεχίζονται.

Το 2016, να είναι χρονιά ανάπτυξης ενός ισχυρού λαϊκού κινήματος, για να αποκρουστεί η αντιλαϊκή επίθεση, για να κερδίσουν οι εργαζόμενοι. Γιατί το δικό τους αστέρι, η δική τους ελπίδα, βρίσκεται στην οργάνωση και τον αγώνα, για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας».

Leave A Reply