18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων

0

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί από σήμερα μέχρι και την Κυριακή το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων, που οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μεταμοσχεύσεων, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί πολύ σπουδαίοι ξένοι και Έλληνες Επιστήμονες για ομιλίες των νεότερων δεδομένων της ειδικότητας και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν τους ειδικούς επιστήμονες αλλά και το ευρύ κοινό όπως: νομικό πλαίσιο στις μεταμοσχεύσεις, εφαρμογή του νέου νόμου, ηθικά διλήμματα στις μεταμοσχεύσεις, ανοσολογία μεταμοσχεύσεων, δότες οργάνων, συντονισμός μεταμοσχεύσεων, μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων, μεταμόσχευση μυελού των οστών, το μέλλον των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα.

Η τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό.

Την εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσει ο κ. Τίτος Πατρίκιος, Συγγραφέας και Ποιητής με θέμα «Η λειτουργία των Οργάνων και η λειτουργία των Λέξεων», ενώ θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων. H είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Layout 1

Leave A Reply