«Δένει» σήμερα στην Πάτρα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

0

Καταφθάνουν σήμερα στην Πάτρα οι πρώτοι επισκέπτες που ταξιδεύουν με το κρουζιερόπλοιο Celestyal Crystal και οι επιχειρηματίες έχουν ετοιμαστεί για να τους υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Το κρουαζιερόπλοιο, θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Πάτρας σήμερα Παρασκευή 16/10, και θα παραμένει από την 7.00 έως και την 15.00. Το ίδιο έχει προγραμματιστεί για τις 23 αλλά και για τις 29 Οκτωβρίου.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του πλοίου, έχουν σχεδιασθεί περιηγήσεις των επιβατών στα αξιοθέατα της πόλης και επίσκεψη στο κέντρο της πόλης για αγορές και ψυχαγωγία. Eπίσης, από την εταιρεία έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι φορέων της πόλης και των MME για την από κοντά γνωριμία με το κρουαζιερόπλοιο από τις 12 μ. – 2 μ.μ.

Στόχος του επιχειρηματικού κόσμου της Πάτρας είναι να καταδειχθεί πως η κρουαζιέρα μπορεί να αποτελέσει σημαντική «επένδυση», αναδεικνύοντας τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας, τον τουρισμό και την ιστορία της.

Ήδη, στους επιβάτες που θα επισκεφθούν την Πάτρα και είναι στην πλειοψηφία τους Γερμανοί θα δοθούν από το Επιμελητήριο Αχαΐας, πριν την αποβίβασή τους, οι χάρτες της πόλης με τα αξιοθέατα και τα καταστήματα που συμμετέχουν στην δράση του «culture & shopping».

Ο Τάκης Βρυώνης, ο επίσημος ναυτικός πράκτορας του κρουζιερόπλοιου Celestyal Crystal, έχει γνωστοποιήσει ότι που θα εκτελέσει εντός του Οκτωβρίου 2015, τρία ταξίδια από Πάτρα, προς Bari, Chioggia/Venice, Dubrovnik, Kotor, Ag. Saranta, Κέρκυρα, Πάτρα.

Leave A Reply