Νέος μεταβατικός Πρόεδρος στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος ο Βασ. Τριανταφύλλου

0

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου εξελέγη νέος (μεταβατικός) πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ύστερα από συνεδρίαση της Συγκλήτου. Ο κ. Τριανταφύλλου θα αντικαταστήσει τον Σωκράτη Καπλάνη από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου και στο μεσοδιάστημα θα δρομολογήσει και τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, σε συνδυασμό και με νέες προβλέψεις του υπό ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία.
Ο Βασίλειος Τριανταφύλλου είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι Καθηγητής και πρόεδρος στο Τμ. Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Έχει διατελέσει Ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Διευθυντής της Ερευνητικής Μονάδας 6, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΕΔΔ ΤΕΙ Δ.Ε.
Επίσης, έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος σε 20 ερευνητικά έργα και έχει δημοσιεύσει πάνω από 55 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια, ενώ έχει συγγράψει 2 κεφάλαια βιβλίων. Η έρευνά του έχει περισσότερες από 45 αναφορές. Είναι κριτής σε 4 συνέδρια.

Leave A Reply