Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οδικών μεταφορών για ομαδοποιημένα φορτία από τη MED FRIGO

0

Νέες λύσεις για tailor made μεταφορές προϊόντων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δίνοντας έμφαση στην ασφαλή, οικονομική και έγκαιρη παράδοση προσφέρει η MED FRIGO.
Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων όπως αυτές υπαγορεύονται από τις οικονομικές συνθήκες της τελευταίας πενταετίας, προσφέρει στους πελάτες – συνεργάτες της μία ιδανική επιλογή για αξιόπιστη, ευέλικτη και οικονομική μεταφορά με την υπηρεσία οδικών μεταφορών για ομαδοποιημένα φορτία (groupage). Μια λύση που προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης στο πλαίσιο «μεταφορά 1 παλέτας-πληρωμή 1 παλέτας».
Με εξειδικευμένα τμήματα διαχείρισης και υψηλού επιπέδου, πιστοποιημένες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, η MED FRIGO παρέχει στον πελάτη ελαστικά κόστη και οικονομίες κλίμακας με άμεσο αποτέλεσμα τη μείωση της συνολικής δαπάνης μεταφοράς και μειωμένα κόστη σε ότι αφορά τη διαχείριση και αποθήκευση προϊόντων.
Το γεγονός αυτό επιτυγχάνεται με τη συγκέντρωση, την ομαδοποίηση και την από κοινού διαχείριση του όγκου των προς διανομή προϊόντων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ασπρόπυργο και στην Πάτρα – το πλησιέστερο σημείο εξόδου (άλλα και εισόδου) της χώρας προς την Ευρώπη.

Με προγραμματισμένες αναχωρήσεις και «always on time» παραδόσεις, 365 ημέρες το χρόνο, η MED FRIGO:
• Μέσω της υπηρεσίας εθνικών διανομών MEDWIN αναλαμβάνει τη συγκέντρωση, αποθήκευση, προετοιμασία και διανομή στην Πελοπόννησο και στην Αιτωλοακαρνανία.
• Μέσω της υπηρεσίας διεθνών διανομών με προγραμματισμένες αναχωρήσεις παραδίδει σε περισσότερα από 400 σημεία σε 14 κράτη στην Ευρώπη και συνεργάζεται με 21 μεταφορικές εταιρείες για την άμεση εξυπηρέτηση και των πιο απομακρυσμένων σημείων παράδοσης.
• Αναλαμβάνει «groupage» παραδόσεις από την Ισπανία την Πορτογαλία, τη Ν. Γαλλία και την Ιταλία για την Ελλάδα.
Στελεχωμένη με ένα έμπειρο τμήμα παρακολούθησης των μεταφορών επί 24ωρου βάσεως, διαθέτοντας υψηλής τεχνολογίας τεχνική υποδομή παρακολούθησης στόλου (Vehicle Tracking System), και με επίκεντρο την άμεση ανταπόκριση και συνεχή ενημέρωση του πελάτη και του παραλήπτη, η MED FRIGO παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών και logistics, οι οποίες αποτελούν εγγύηση για ποιοτικές και συνεπείς παραδόσεις.

Σχετικά με τη MED FRIGO
Η MED FRIGO S.A. ιδρύθηκε το 1991 στην Πάτρα, με κύρια δραστηριότητα τον εκτελωνισμό, την εξαγωγή και τη μεταφορά νωπών προϊόντων.
Mε επίκεντρο της φιλοσοφίας της το μότο «always on time», ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 33.500m² και εταιρικό στόλο 45 φορτηγών-ψυγείων, η MED FRIGO προσφέρει ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Logistics & Μεταφορών, διακινώντας στην Ευρώπη περισσότερα από 6.500 φορτηγά ψυγεία το χρόνο.
Η MED FRIGO είναι πλήρως προσανατολισμένη με την τήρηση των αυστηρότερων διαδικασιών που αφορούν τους κανόνες Ψυκτικής αλυσίδας, Υγιεινής & Ασφάλειας τροφίμων, διαθέτοντας πιστοποιήσεις ISO 9001:2008 (συστήματα διασφάλισης ποιότητας), ISO 22000:2005 (HACCP – ασφάλειας τροφίμων) και ISO 39001:2012 (οδικής ασφάλειας).

Leave A Reply