Συνεργασία Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ με EZA Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιΐα

0

Η εzα Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία και η βιομηχανία αναψυκτικών και χυμώνΛουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ ανακοινώνουν την εμπορική συνεργασία τους, στα πλαίσια της ανάπτυξης των ελληνικών προϊόντων τους και την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Βιομηχανίας μέσα από διανεμητικές και εμπορικές συνέργειες σε επιλεγμένες περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας.

Η Λουξ είναι η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη αμιγώς ελληνική εταιρία στον κλάδο των αναψυκτικών και χυμώνκαι κατέχει σταθερά τη 2η θέση στην αγορά ανάμεσα στις πολυεθνικές, με μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης. Τα προϊόντα της, έχουν κερδίσει την αγάπη του καταναλωτικού κοινούκαι βάσει των αποτελεσμάτων της, αποτελεί παράδειγμα ποιότητας,συνέπειας και επιτυχίας αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της Ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία, μία από τις δυναμικότερες παρουσίες του κλάδου ζυθοποιίας, δημιουργήθηκε το 1989 και είναι μία αμιγώς ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Η συνεργασία της Λουξ και της εzα έχει σαν στόχο να ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο ένα ευρύ δίκτυο διανομής με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας από ελληνικά χέρια και κεφάλαια με προτεραιότητα την κάλυψηόλων τωναναγκών των πρατηριούχων, των χονδρεμπόρων και των λιανοπωλητών, με ένα άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης της πώλησης και με ουσιαστική στήριξη των προσπαθειών και της κερδοφορίας των συνεργατών τους. Παράλληλα η συνεργασία των δυο προτύπων Ελληνικών βιομηχανιών έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε νοικοκυριό την ξεχωριστή απόλαυση που προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους ξεπερνώντας εμπόδια και πρακτικές του παρελθόντος. Eκτός της εμπορικής συνεργασίας τους, μελετούν ένα πλάνο εξωστρέφειας με συνεργασία και στις εξαγωγέςστοχεύοντας στην αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των ελληνικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο με προτεραιότητα την καινοτομία και την ποιότητα.

Leave A Reply